Pitkäkestoista suojaa:
jopa 24 tuntia / 30 vrk

MATKALLE… TYÖHÖN… PÄIVÄKOTIIN… MESSUILLE… URHEILUUN… KAUPPAAN… KOTIIN…

Zoono vähentää merkittävästi haitallisten bakteerien, virusten, sienten, homeen ja hiivan leviämistä. Valmistuksessa käytetään ainutlaatuista Zoono teknologiaa joka mahdollistaa Zoonon pitkäaikaisen ja turvallisen kiinnittymisen kaikille käsitellyille pinnoille. Innovatiivinen Zoono säilyttää tehokkuutensa käsitellyillä pinnoilla parhaimmillaan jopa 30 vuorokautta ja iholla jopa 24 tuntia. On syytä tiedostaa, että mainitut ajat ovat vain suuntaa antavia! Käytännön olosuhteet voivat vaihdella suurestikin ja Zoono tuotteita voi käyttää turvallisesti useamminkin käyttötilanteesta riippuen.  

Zoono teknologia on vesipohjainen. Zoono EI SISÄLLÄ väri- tai tuoksuaineita, hopeaa, vetyperoksidia tai alkoholia! Tuotteet soveltuvat turvallisesti ihmisille ja eläimille. Zoono edustaa uuden sukupolven antimikrobista teknologiaa.

Käytössä ja/tai menestyksellisesti testattu

Miksi Zoono?

Zoonossa käytettyyn taudinaiheuttajia tuhoavaan tehoaineeseen on luotettu erikoiskäsittelyä vaativissa kohteissa jo vuosikymmenien ajan. Zoonon ainutlaatuisessa valmistus- ja aktivointiprosessissa tehoaineen toiminnallisuutta on kehitetty pidemmälle ja varmistettu erityisesti, että se säilyy aktiivisena ja tuhoamiskykyisenä pitkäkestoisesti taudinaiheuttajia vastaan. Rutiininomainen puhdistus ja desinfiointi “perinteistä tekniikkaa” käyttäen eivät mahdollista mitään suojaa käsitellyille pinnoille. Heti kun pinnat kuivuvat, ne altistuvat välittömästi uudelleen kontaminoitumiselle. Mikäli kertakäyttöisen puhdistuksen lisäksi tarvitaan pitkäkestoista suojaa taudinaiheuttajia vastaan, niin Zoono on ainoa oikea ratkaisu.

Lontoon julkisesta liikenteestä vastaava organisaatio (Transport for London, TfL) on maaliskuussa 2020 valinnut Zoonon taisteluun COVID-19 virusta vastaan. Maailman 3. suurin lentoyhtiö United Airlines (UA) teki samoin syyskuussa 2020. 
On selvää, että ennen lopullista valintaa eri aloja edustavat huippuasiantuntijat ovat tutkineet huolellisesti kaikki merkittäviksi koetut vaihtoehdot. 

Laaja-alainen käyttö

Tehokkuuslupaus

Zoono tuotteiden tehoaine on hyväksytty Euroopan Unionissa käytettäväksi biosidisena tehoaineena. Noudatamme eri puolilla maailmaa annettuja säädöksiä ja Zoono on läpäissyt mm. PAS 2424:2014, EN 1276, EN 1500, EN 1650, EN 13697, EN 14476 testit monien muiden antimikrobisten tehotestien joukossa. 

Mikäli lisätestausta tarvitaan, niin Zoono auttaa testauksen järjestämisessä riippumattomien osapuolten kanssa.
Zoono Group toimii avoimesti läpinäkyvällä tavalla, olemme julkisesti noteerattu pörssiyritys ja haluamme auttaa ihmisiä heidän jokapäiväisessä elämässään ja siinä tehtävissä valinnoissa.

Lisäkustannuksia säästävä

Sairaudet ja tartunnat voivat maksaa yrityksille, teollisuudelle ja valtioille suuria summia rahaa – tai jopa pahempaa; ihmishenkien menetyksiä. Zoono voi auttaa esim: 1) vähentämään sairauspoissaoloja jokapäiväisessä elämässä kuten työympäristöissä, kouluissa ja päiväkodeissa, 2) vähentämään vaarallisten taudinaiheuttajien leviämistä lääkinnällisissä tiloissa, 3) ruoka- ja juomavalmistajia noudattamaan tiukkoja hygieniasteriilejä menettelytapoja, 4) maatalousalaa optimoimaan varastonsa pidentämällä niiden elinkaarta jne.

TurvalliNEN

Zoono on turvallinen käytössä. Eri aineille – jopa vedelle – on määritelty oma ”myrkyllisyysarvonsa” (Lethal Dose; LD50, LC50) jonka mukaan Zoono on haittavaikutukseltaan verrattavissa C-vitamiiniin.
Zoono on vesipohjainen ja se ei sisällä iholle ja elottomille pinnoille haitallisia kemikaaleja.
Käyttöturvallisuutensa ansiosta elintarvikelaatuinen Zoono pintadesi on pystytty validoimaan käytettäväksi AIRBUS & BOEING lentokoneissa.

Edullinen käytössä

Ainutlaatuinen Zoono molekyyli on antimikrobinen ja se muodostaa monomolekyylisen suojakalvon mille tahansa pinnalle (poislukien paljon venyvät materiaalit). Kiinnittymisen jälkeen se on erittäin vaikea poistaa ja se säilyttää tehokkuutensa taudinaiheuttajia vastaan pitkään toisin kuin muut tuotteet jotka menettävät suojaavan tehonsa heti kuivumisen jälkeen. Tämän vuoksi Zoonoa ei tarvitse käyttää niin usein kuin muita desinfioivia tuotteita ja se on edullinen käytössä. Ks. laskelma U.K.K. 

Pitkäkestoinen suoja

Zoono säilyy aktiivisena ja suojaa taudinaiheuttajia vastaan parhaimmillaan jopa 30 vuorokautta elottomilla pinnoilla ja iholla jopa 24 tuntia. Zoono varmistaa, että ympäristö on mikrobiologisesti turvallinen ja sen muodostama fyysinen suojakalvo myös vähentää lian tarttumista pintoihin.

Kaikkein vaarallisimmat taudinaiheuttajat muodostuvat ns. biofilmeissä joissa ne kykenevät vahvistamaan toistensa ominaisuuksia. Zoonolla on kyky toimia pitkäkestoisesti ja näin se ehkäisee osaltaan biofilmien muodostumista. 

Edelläkävijä

Zoono on antimikrobisen teknologian tulevaisuus. Olemme kehittäneet luotettavaksi osoittautuneesta tehoaineesta entistäkin paremman. Perinteiset puhdistustavat ja desinfioinnit eivät tarjoa pitkäkestoista suojaa taudinaiheuttajia vastaan toisin kuin Zoono.

SUOSITELTU MINIMIKÄYTTÖ