Pitkäkestoista suojaa:
jopa 24 tuntia / 30 vrk

MATKALLE… TYÖHÖN… PÄIVÄKOTIIN… MESSUILLE… URHEILUUN… KAUPPAAN… KOTIIN…

Zoono vähentää merkittävästi haitallisten bakteerien, virusten, sienten, homeen ja hiivan leviämistä. Valmistuksessa käytetään ainutlaatuista Zoono teknologiaa joka mahdollistaa Zoonon pitkäaikaisen ja turvallisen kiinnittymisen kaikille käsitellyille pinnoille. Innovatiivinen Zoono säilyttää tehokkuutensa iholla jopa 24 tuntia ja muilla pinnoilla jopa 30 vuorokautta.  

Zoono teknologia on vesipohjainen. Zoono EI SISÄLLÄ väri- tai tuoksuaineita, hopeaa, vetyperoksidia tai alkoholia! Mikäli iholle ja muille pinnoille halutaan pitkäkestoista suojaa taudinaiheuttajia vastaan, niin Zoono on tutkitusti turvallinen, luotettava, tehokas ja edullinen ratkaisu.

KESKEIMMÄT OMINAISUUDET

TehokAS

Zoono tehokkuustutkimuksia on suoritettu jo yli 150 ympäri maailmaa. Zoono on läpäissyt mm. PAS 2424:2014, EN 1276, EN 1500, EN 1650, EN 13697 ja EN 14476 testit monien muiden antimikrobisten tehotestien joukossa.

Lisäkustannuksia säästävä

Sairaudet ja tartunnat voivat aiheuttaa suuria kustannuksia yksityisille ihmisille, perheille ja yrityksille. Zoono tuotteet voivat auttaa vähentämään sairauspoissaoloja jokapäiväisessä elämässä ja estämään vaarallisten taudinaiheuttajien leviämistä esim. työympäristöissä ja tuotantolaitoksissa.

Pitkäkestoinen suoja

Zoono säilyy aktiivisena ja suojaa taudinaiheuttajia vastaan iholla jopa 24 tuntia ja elottomilla pinnoilla jopa 30 vuorokautta. Zoono varmistaa, että ympäristö on mikrobiologisesti turvallinen ja sen muodostama mekaaninen suojakalvo myös vähentää lian tarttumista pintoihin.

Vaarallisimmat taudinaiheuttajat muodostuvat ns. biofilmeissä joissa ne kykenevät vahvistamaan toistensa haitallisia ominaisuuksia. Zoono:lla on kyky toimia pitkäkestoisesti ja näin se kykenee ehkäisemään biofilmien muodostumista. 

TurvalliNEN...

Zoono on vesipohjainen ja esim. elintarvikelaatuinen Zoono pintadesi on validoitu käytettäväksi AIRBUS & BOEING lentokoneissa. Tämä osoittaa sen, että Zoono teknologian täytyy olla: 1) turvallinen, 2) luotettava, 3) tehokas ja 4) edullinen käytettäväksi kaikille pinnoille kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. 

Edullinen käytössä

Ainutlaatuinen Zoono molekyyli on antimikrobinen ja se muodostaa monomolekyylisen suojakalvon mille tahansa pinnalle (poislukien paljon venyvät materiaalit). Kiinnittymisen jälkeen se on erittäin vaikea poistaa ja se säilyttää tehokkuutensa taudinaiheuttajia vastaan pitkään toisin kuin muut tuotteet jotka menettävät suojaavan tehonsa heti kuivumisen jälkeen. Tämän vuoksi Zoonoa ei tarvitse käyttää niin usein kuin muita desinfioivia tuotteita ja se on edullinen käytössä. Ks. laskelma U.K.K. 

Edelläkävijä

Zoono on antimikrobisen teknologian tulevaisuus. Olemme kehittäneet luotettavaksi osoittautuneesta tehoaineesta entistäkin paremman. Perinteiset puhdistustavat ja desinfioinnit eivät tarjoa pitkäkestoista suojaa taudinaiheuttajia vastaan toisin kuin Zoono.

SUOSITELTU KÄYTTÖ