Zoono

& SYMPPIS

ZOONO GROUP LTD.

Zoono Group on yksi maailmanlaajuisesti toimivista uuden ajan biotekniikan asiantuntijayhtiöistä ja se on listattu Australian pörssissä (ASX:ZNO). Zoonon pääkonttori sijaitsee Uudessa-Seelannissa ja Suomeen tulevat tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa. Euroopassa tuotteiden lanseeraus käynnistyi vuonna 2019.

Zoono Group on erikoistunut vaikutusajaltaan pitkäkestoisten ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien antimikrobisten tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja niiden maailmanlaajuiseen jakeluun.

Zoono Group omistaa runsaasti immateriaalioikeuksia kehittämäänsä Zoono molekyyliin. Zoonon käyttämä ainutlaatuinen antimikrobinen teknologia mahdollistaa antimikrobisia ominaisuuksia omaavan nesteen kiinnittymisen mihin tahansa pintaan tuhoten patogeenit kuten bakteerit, virukset, levät, sienet ja homeet. Tehokkuus ja pitkäkestoisuus on todistettu lukuisilla laboratoriotutkimuksilla ja kenttätesteillä ympäri maailmaa.

SYMPPIS International Oy

Zoono tuotteiden virallisena maahantuojana Suomeen toimii SYMPPIS International Oy. SYMPPIS on 1992 perustettu terveysalan maahantuonti- ja tukkuliike. Jälleenmyyjiämme ovat tuotesarjasta riippuen mm. apteekit, eläinlääkäriasemat & marketit. Mikäli edustamasi yritys on kiinnostunut Zoono tuotteiden jälleenmyynnistä tai haluat tutustua lähemmin toimintaamme ja edustamiimme tuotteisiin, niin löydät meidät osoitteesta: www.symppis.com

YHTEYSTIEDOT:
SYMPPIS International Oy
PL 67
02771 Espoo
puh. 020 735 3333