Patentoitua

teknologiaa

Teknologia

Zoonon kyky tuhota fyysisesti taudinaiheuttajat korvaa vaarallisten kemikaalien, hopean, vetyperoksidin ja alkoholin käytön tarpeen. Tätä menetelmää vastaan mikro-organismi ei kykene mutatoitumaan ja näin Zoono ei myöskään edesauta sairaalabakteerien kehittymistä.

Zoono on väritön, käytännössä hajuton, pesua kestävä, ympäristöä vähän kuormittava joka ei värjää tai syövytä käsiteltyjä pintoja. Se on iho- ja allergiaystävällinen tuote ihmisille ja eläimille, mutta sillä on laajakirjoinen teho taudinaiheuttajia vastaan. Huomionarvoista on, että normaali puhdistaminen ei vähennä Zoono molekyylin antimikrobista aktiivisuutta.

Zoono Group Ltd. yhtiön liikesalaisuutena on kvaternäärisen ammoniumyhdisteen taustalla oleva Zoono teknologia, joka mahdollistaa Zoonon ainutlaatuisen pitkäkestoisen tehokkuuden taudinaiheuttajia vastaan.

Alkoholiton Zoono perustuu huippukehittyneeseen silikonipolymeeriteknologiaan. Se luo pinnoille mekaanisesti toimivan suojakalvon joka koostuu kovalenttisen sidoksen muodostavista biosidimolekyyleistä. Suojakalvo on hengittävä ja se tuhoaa vähintään 99.9 % yleisimmistä taudinaiheuttajista.

Zoono tuotteiden pääraaka-aineena on puhdistettu, deionisoitu vesi ja tehoaineena kvaternäärinen ammoniumyhdiste.

Kvaternaarisen ammoniumyhdisteen alkuperä löytyy suoraan luonnosta (hiekasta), mutta tehoaine valmistetaan synteettisesti laadun varmistamiseksi.

Tehoaineen osalta käyttöturvallisuus on huippuluokkaa! Zoonoa saa käyttää vain ulkoisesti, mutta haittavaikutukseltaan se on tutkitusti verrattavissa C-vitamiiniin (LD50 luokitus) ja ammoniumyhdisteitä käytetään yleisesti tuotteissa kuten hammastahnat, saippuat, piilolinssit…

Kuinka zoono toimii?

Pelkistetysti kuvattuna pinnalle muodostuu antimikrobinen ”piikkikalvo”, jonka ”piikit” ovat positiivisesti varautuneita. Positiivinen varaus ja haitallisten mikro-organismien negatiivisesti varautunut molekyylirakenne vetävät toisiaan puoleensa ja ”piikit” tuhoavat mikro-organismin soluseinän ja -kalvon; organismi tuhoutuu, mutta Zoonon suojakalvo antaa pitkäkestoista suojaa.

ZOONO SÄILYY AKTIIVISENA IHOLLA JOPA 24 TUNTIA

Värilliset palkit osoittavat patogeenien lisääntymistä käsissä joissa ei ole Zoonoa. ”Zoono käsissä” (treated) patogeenien lisääntyminen on käytännössä olematonta.